Polgármesteri köszöntő

„Magyar házban a vendéget szeretettel várják,
pirosra sült friss cipóval szívesen kínálják.
Ha nincs cipó, ha nincs kalács… mit tehet az ember?
Fogadja a vendéget meleg szeretettel.”

Tisztelt Látogató, kedves vendégünk!

Kaskantyú Község Önkormányzatának Képviselő- testülete, településünk lakosai valamint munkatársaim nevében szeretettel és tisztelettel üdvözlök mindenkit, aki ellátogatott a weboldalunkra. Remélem minden információt meg fog találni községünkről, ami iránt érdeklődik és kérdéseire olyan választ talál, ami megkönnyíti eligazodását, és segítséget kap arra vonatkozóan, hogyan veheti igénybe szolgáltatásainkat. Bízom benne, hogy a folyamatosan megújuló, állandó aktualitásokkal bővülő honlapunk segítségével sikerül olyan információkra szert tennie, amelyek felkeltik az érdeklődését irántunk.

Mi csak egy kicsiny pont vagyunk az óriási világban, de a számítástechnika lehetővé tette, hogy leküzdjük a távolságokat, a világ valamennyi szegletébe eljuthassunk, kapcsolatokat teremthessünk. Reméljük, hogy ezek a kapcsolatok és az Ön előtt e honlapon megjelenő virtuális kép arra fogja ösztönözni, hogy személyesen is ellátogasson Kaskantyúra.

Honlapunkon településünkről a legfontosabb tudnivalókat olvashatja el és megtalálhatja intézményeink, civil szervezeteink címét és telefonszámait, valamint tájékozódhat rendezvényeinkről is.

Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki a csendet, kedves emberek vendégszeretetét, a nyugalmat, a szép környezetet szereti, hogy látogasson el hozzánk, remélem, felkeltjük érdeklődését, és személyesen is ellátogat Kaskantyúra, mi szeretettel várjuk.

Bízva a személyes találkozásban.

Üdvözlettel:
Újházi Zsolt József
Kaskantyú polgármestere